KONAK PIZZERIA DONER KEBAB

KONAK PIZZERIA DONER KEBAB pizzeria - doner - grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 631 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Konak Pizzeria Doner Kebab. Meer weten? Ontdek meer

18 jul 2022 om 22:23 Ze waren pizza vergeten en kwamen niet tot huis
1 jul 2022 om 11:14 Bezorgtijden was 2 uur! Niet acceptabel…
15 jun 2022 om 8:37 Eten is snel bezorgd, ondanks dat hebben ze nog niet gespaard voor een thermobox. Zodat je warm eten krijgt. Smaak is goed, alleen voor 15/20eu verwacht je meer erop. (En niet lauw)
12 jun 2022 om 9:17 Wat een vieze zooi. Een shaslick was gewoon een op het bord gekwat zooitje vlees. Geen stokje met mooie stukjes vlees paprika en uien. Was er goed ziek van.
6 jun 2022 om 19:59 Heel snel bezorgd ondanks dat het een feestdag is. Lekker vers en goed van smaak
24 mei 2022 om 19:48 Makkelijk te bestellen en heel snel bezorgd. Smaakte prima. Al had er wat minder zout op de friet gemogen.
25 apr 2022 om 21:16 Waar je eerst rijkelijk belegde pizza’s kreeg is het nu karig. Vlees en groente nauwelijks te vinden op de pizza. Voor €15 per pizza verwacht ik beter. Slechte verandering, ik bestel hier niet meer. Bezorging is wel altijd snel.
23 apr 2022 om 11:32 Altijd vriendelijke bezorger en eten is goed!
27 mrt 2022 om 20:38 Hier gaan we vaker bestellen. Goed eten, mooi op tijd bezorgd.
27 mrt 2022 om 20:18 Super eten was heerlijk
17 mrt 2022 om 8:27 De bezorger reed bijna een meisje aan en leek dronken. En maakte ongepaste opmerkingen. Eten was wel top!
27 feb 2022 om 18:35 Vlot bezorgd en heerlijk gegeten